Paiporta amplia el termini per a sol·licitar les ajudes del Pla Resistir

L’Ajuntament de Paiporta ha aprovat una modificació de les bases per a sol·licitar les ajudes del Pla Resistir que obri les subvencions a un ventall més ampli de negocis, dóna la possibilitat d’accedir-hi si el negoci té únicament el domicili físic a Paiporta i no pot sol·licitar-les on tinga el domicili fiscal, i no exclou aquelles microempreses, empreses, autònoms i autònomes que tinguen pendents obligacions tributàries.

El nou termini per a demanar les ajudes del Pla Resistir acaba el 8 d’abril. La tramitació es pot realitzar únicament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Paiporta. Tota la informació sobre la modificació de les bases s’ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província de València d’aquest dilluns, 29 de març, i també està penjada al web municipal.

Les ajudes Prèntesi del Pla Resistir han estat impulsades per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Treball i Comerç de la Generalitat Valenciana, i finançades junt a la Diputació de València i els ajuntaments. El de Paiporta aporta 108.000 euros del total de més de 710.000 previstos per als negocis locals de cara a fer front a les conseqüències econòmiques de la pandèmia de coronavirus.