Paiporta aprova una subvenció per a l’emmagatzemament dels ninots de les sis falles paiportines

El darrer ple municipal de l’Ajuntament de Paiporta, celebrat el passat dijous 29 de juliol, aprovava per unanimitat una modificació de crèdit de la Regidoria de Cultura de 21.000 euros per a atorgar a les Falles paiportines unes subvencions per a l’emmagatzemament dels seus monuments.

En concret, es destinaran 3.500 euros pera a cadascuna de les sis falles per a assumir el pagament dels lloguers i poder guardar els ninots. Aquesta modificació de crèdit ve motivada per la prolongació de la pandèmia i la decisió presa per Junta Local Fallera de tornar a ajornar les Falles a 2022, que no contemplava el pressupost municipal aprovat per a 2021.

En paraules de la regidora de Cultura, Esther Torrijos, “per a nosaltres era prioritari donar una solució a la situació que estan vivint les falles. Afronten una delicada situació econòmica i per això des de Cultura volem ajudar-les a fer front a aquesta despesa. En aquests moments hem d’estar al costat del món faller”.

La regidora de Cultura també ha tingut unes paraules per a recordar i donar al seu suport a la resta d’entitats i teixit associatiu paiportí. «Des de l’Ajuntament convocarem enguany noves ajudes i subvencions per a secundar a la resta entitats socials, esperant poder tornar a la normalitat al més prompte possible».