Paiporta augmenta la plantilla de la Policia Local amb cinc nous agents

L’Ajuntament de Paiporta continua aplicant millores i treballant perquè els ciutadans se senten més protegits i atesos. En aquest sentit, aquesta setmana s’han incorporat cinc nous agents de Policia Local a la plantilla, després de superar el corresponent procés selectiu.

Els nous agents s’incorporen per a ampliar la plantilla d’efectius i dotar així al municipi de seguretat i servei al ciutadà. Els cinc agents, quatre homes i una dona, tenen edats compreses entre els 25 i els 35 anys.

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i el regidor d’Interior, Vicent Císcar, han donat la benvinguda als agents, a més d’assistir a una reunió informativa sobre el nou equipament de vestuari per a identificar correctament als agents i el servei que presten. Entre els 34 agents que compon la plantilla actual de la Policia Local de Paiporta hi ha una unitat de proximitat (Proxipol) que té una vestimenta diferenciada perquè siguen ben visibles per als ciutadans i ciutadanes del municipi i augmentar així la proximitat i la seguretat. En aquest sentit, els agents tindran també un jupetí de color diferenciat per a les intervencions en accidents de trànsit o que necessiten una visibilitat especial.