Paiporta senyalitza els patis de les escoles

La Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, a través de l’empresa pública de serveis ESPAI, ha ajudat en la senyalització dels patis de les escoles paiportines a petició dels equips docents dels centres per tal de contribuir al compliment de les mesures de seguretat encaminades a evitar contagis de coronavirus Covid-19.
Operaris i operàries d’ESPAI han pintat les línies que serveixen de guia a l’alumnat per tal de mantindre la distància de més d’1,5 metres en moments i llocs determinats. L’empresa pública també continua amb la seua tasca de neteja i desinfecció de les zones comunes i les entrades als centres, a més del reforç del personal destinat a la neteja, amb 214.000 euros més i l’equivalent a 9 persones més en plantilla.
«Estem atenent totes les demandes que ens arriben per tal de contribuir a un inici de curs el més segur possible», ha explicat el regidor d’Urbanisme i responsable d’ESPAI, Pep Val, qui ha subratllat el «gran esforç i treball» realitzat en els últims mesos pels centres educatius per a adaptar-se a la realitat actual. «Des de l’Ajuntament estarem al seu costat en les necessitats que tinguen», ha conclòs.