Paterna acollirà la carrera d’obstacles Crazy Cross per segon any consecutiu

Per segon any consecutiu, Paterna es converteix en la seu de la Crazy Cross, considerada la carrera d’obstacles inflables més important d’Europa i que se celebrarà el pròxim 2 de juny en el Parc Central.

Tal com ha assenyalat el regidor d’Esports, José Manuel Mora, “aquesta nova edició comptarà amb més obstacles inflables i noves proves alternatives, a més d’una major animació”. A més, el regidor ha recordat que aquesta nova edició “ve precedida per l’èxit del passat any que va comptar amb més d’1.600 corredors, aconseguint un dels registres de participació més alts entre les competicions celebrades en el nostre país i que confiem que enguany se supere”.

Amb un recorregut de 2 km i dues voltes, els participants hauran de salvar més d’una desena d’obstacles inflables en una de les carreres més divertides del panorama nacional.

Les inscripcions es realitzen a través de la web oficial de la carrera www.crazycross.es, i es divideixen en diferents categories, individuals, per grups per a més de cinc membres o familiars, dirigides a adults que vagen acompanyats d’un màxim de tres menors amb edats compreses entre els 8 i els 13 anys.

A més, el regidor Mora, ha recordat que gràcies a l’acord entre l’Ajuntament i l’organització de l’esdeveniment “totes aquelles persones empadronades a Paterna que vulguen participar en la carrera podran beneficiar-se d’una rebaixa del 10 % en el preu de les entrades a través d’un codi que se’ls facilitarà en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Municipal”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *