Picassent acull una exposició amb més de 500.000 peces LEGO

L’Associació valenciana d’aficionats a LEGO ompli a l’AUMA de Picassent d’estructures realitzades amb estes famoses peces de plàstic, recreant escenes cinematogràfiques, paisatges i altres figures representatives de la nostra cultura.

 

El passat cap de setmana, l’AUMA de Picassent acollia l’exposició de l’associació sense ànim de lucre Valbrick, especialitzada en l’organització d’esdeveniments amb grans estructures construïdes amb peces LEGO. En esta ocasió, Valbrick muntava la seua major exposició des de la seua creació, a març de 2017, amb més de mig milió de peces. Ciutats, trens, vaixells i diferents sets de Ninjago® i Star Wars® que feren les delícies dels centenars de persones que visitaren, de manera gratuïta, l’exposició durant el cap de setmana.

 

A més d’esta mostra, l’associació va oferir diferents tallers i concursos per al públic assistent, com una cursa de cotxes LEGO o proves de velocitat amb premi per als constructors més ràpids i ràpides.

 

Des de Valbrick es mostren molt contents i orgullosos de la feina realitzada, agraint a la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Picassent la seua implicació i dedicació en l’organització d’este gran esdeveniment. «Una exposició d’estes característiques comporta moltíssimes hores de treball, tant de construcció com d’organització i transport», indicava Sergio Sobrevela, picassentí i membre de l’associació.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *