Puçol organitza per tercer any consecutiu un Campus de Pasqua destinat a joves

Per tercer any consecutiu, del 2 al 5 d’abril, X tU Joventut de Puçol organitza un Campus de Pasqua destinat a joves d’11 a 16 anys. L’associació Let’s Grow és l’encarregada d’organitzar estes matinals de diversió per a joves en col·laboració amb altres col·lectius especialistes en cal·listènia, hip-hop, grafitis i altres modalitats de cultura urbana.

Els quatre matins que abasta este Campus Jove alternaran les activitats a l’Espai Jove i el Parc Ribelles, sempre sota la mirada atenta de Jordi «JC» i Carlos «Spike», els creadors de l’associació Let’s Grow, que cada dia comptarà amb experts en diferents àrees de cultura urbana.

Hui dilluns, en el primer dia, han participat 24 joves que prèviament s’han inscrit gratuïtament. Les activitats per a la primera jornada han sigut acrobàcies i hip-hop danse (ball del carrer), per al que s’ha disposat un enorme matalasset a l’Espai Jove i han comptat amb la col·laboració de Sergio i Carles, de l’associació Motion, experts en estes modalitats.

El dimecres les activitats es traslladen al Parc Ribelles, amb el grafiti i el skate com a protagonistes, per la qual cosa els joves participants podran gaudir de les pistes de patinatge recentment restaurades… «a més, cadascun pot acudir amb el seu patinet, si el té, i amb roba que es puga tacar, perquè treballar un grafiti no és una cosa que s’haja de fer amb jaqueta i corbata», apuntava Jordi «JC» en la introducció al campus.

El dijous, novament activitats a l’Espai Jove i, com a colofó, el divendres sessió d’assajos i una gran festa final: una jam on tots els joves inscrits podran exposar l’aprés en este Campus Jove de Pasqua.