Puçol prepara Concilia l’Estiu 2020: un nou servei per a conciliar la vida laboral i familiar

Conscient de la dificultat de conciliar la vida laboral i familiar en este estiu marcat pel Covid-19, l’Ajuntament de Puçol està preparant Concilia l’Estiu 2020, un programa nou dirigit a les famílies que tenen fills escolaritzats en educació infantil i primària, adaptat a les mesures sanitàries actuals. A mitjan juny es publicaran les condicions per a participar i les dates de matrícula per a Concilia l’estiu 2020.

Les activitats es realitzaran del 29 de juny al 31 de juliol en les instal·lacions de tres col·legis públics de Puçol: La Milotxa, Jaume I i Lluís Vives.

«Estem organitzant un horari ampli, de 9 a 14 hores, i, a més, aquells pares que tinguen necessitat de deixar als seus fills abans podran utilitzar l’Escola Matinera des de les 7.30 del matí», apunta José M. Esteve, regidor de Benestar Social.

Està previst que Concilia l’Estiu 2020 oferisca manualitats, jocs, tallers, piscina, música i altres activitats adaptades a les diferents edats. A més, els participants organitzats en grups de deu alumnes i un monitor, per a garantir al màxim les mesures de seguretat.

«El preu de tot el mes es de 90 euros», continua José María. «Als quals s’afig un cost addicional de 35 euros als qui utilitzen l’Escola Matinera, encara que aplicarem descomptes si una família matricula més d’un fill»,

Encara que el projecte no està tancat encara, sí que se sap que podran matricular-se com a màxim 150 alumnes.
«Els requisits per a inscriure’s i les dates de matriculació les publicarem a partir del 15 de juny, una vegada concretats tots els detalls d’este nou Concilia l’estiu 2020», finalitza el regidor.