Rafa Navarro presenta nou disc al piano, enregistrat durant l’inici de la pandèmia a Xangai

El músic i compositor Rafa Navarro (Alfara del Patriarca, 1981) ha llançat el disc ‘Conexions’, un treball enregistrat de forma ininterrompuda a Xangai a l’inici de la pandèmia quan l’artista, després d’uns dies incerts, decideix confinar-se en un gran estudi musical per a poder expressar amb música les convulsions del moment.

Es tracta del segon projecte musical de Rafa Navarro gravat amb el piano. Malgrat que la seua vida professional gira entorn del món de la percussió, la seua faceta com a pianista té un prisma molt atractiu i ric quant a harmonies i colors. “Davant del piano em relaxe i em fusione amb el teclat per a expressar els meus sentiments més profunds”, ha explicat el músic, que ens ofereix amb aquest treball “una meditació sonora per a viatjar dins d’un mateix, una línia en el temps i l’espai per a trobar pau, harmonia i aquelles sensacions que, amagades en cadascun, només esperen poder florir”.

En tornar a València, el projecte va ser masteritzat per enginyer sonor Jorge Pérez, qui li va imprimir cos i matisos a l’obra genuïna de Rafa Navarro. Es pot escoltar i adquirir a les plataformes musicals d’Internet, a l’igual que el seu primer treball al piano, ‘Inspiración’ (2012), que compta amb més d’un milió i mig de visites en Youtube i del qual s’han venut més de 5000 còpies.

Rafa Navarro és músic professional. Mestre superior de percussió, ha realitzat concerts arreu del món, sent guardonat en diferents certàmens i concursos internacionals. Entre altres, és professor convidat en la Radford University (USA), director artístic al projecte Guyoutx (Xina) i mestre resident en Percufest.