Rafelbunyol abona 222.389 € en ajudes a un total de 94 empreses

L’Ajuntament de Rafelbunyol començarà la pròxima setmana el pagament dels 124.400 € de la segona convocatòria de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir per a les 58 empreses i comerços locals afectades per la crisi de la Covid-19 que ho han demanat.

Es tracta del segon pagament dels 222.389 € totals que l’entitat ha destinat a ajudar a un total de 94 entitats compostes per persones autònomes, xicotetes empreses i treballadors dels sectors que desenvolupen activitats vinculades als sectors de l’hostaleria, oci i entreteniment.

36 empreses de la localitat ja es beneficiaren de la primera convocatòria d’aquestes ajudes amb un total de 81.600 €, el termini de la qual fou ampliat perquè, com afirmà Fernando Ciges, regidor de Comerç, «cap empresa es quedara sense una ajuda tan necessària com aquesta».

Passat el nou termini de participació encara queda un romanent de més de 16 mil € que l’Equip de Govern ha decidit repartir entre les empreses presentades a ambdues convocatòries.

«Sabem que aquestes ajudes són fonamentals per al nostre teixit econòmic, raó per la qual hem coordinat esforços per a fer el pagament de les subvencions al més aviat possible. Un poble no és res sense el seu comerç i sempre estarem al seu costat per a donar-los suport» assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.