Rafelbunyol celebra el II Reconeixements Educatius

L’Ajuntament de Rafelbunyol celebra ahir, amb motiu del Dia Internacional de l’Educació, el II Reconeixements Educatius. Un esdeveniment que va tindre lloc a l’Auditori Rafelbunyol i que es du a terme per segon any consecutiu per a agrair la tasca de la comunitat educativa al nostre poble.

 

Durant l’acte, es va reconèixer a la tasca de l’alumnat per tres motius: aconseguir el premi extraordinari pel seu rendiment acadèmic per la Conselleria d’Educació, assolir l’excel·lència acadèmica al seu centre educatiu i formar part, de manera voluntària, aquest any de l’equip de convivència del seu centre.

 

A més, es va fer un reconeixement especial al personal docent que es jubila després de dedicar tota una vida, amb estima i responsabilitat, a l’educació de la infància i l’adolescència del municipi.

 

«En aquest dia no podíem deixar passar l’oportunitat d’agrair i reconéixer públicament la seua tasca durant tota una vida a l’educació del nostre poble. Nelson Mandela va dir que ‘la educación es el arma más poderosa que puedes usar para cambiar el mundo’ i crec que reflecteix perfectament el que han aportat ells com a docents» declara Fran López, alcade de Rafelbunyol.

 

«Aquests reconeixements són per a nosaltres molt especials i ens fan una gran il·lusió. Un acte que no haguera sigut possible sense la col·laboració dels centres educatius i els seus equips directius. Al CEIP Verge del Miracle, el CEIP Els Germanells i l’IES de Rafelbunyol, gràcies per la vostra predisposició i implicació» afirmà Rosa Azor en l’obertura de la presentació.

 

L’alumnat que va rebre aquest reconeixement públic després rebre el premi extraordinari al rendiment acadèmic corresponent al curs 2021/2022, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

 

Després es donà pas als reconeixements per l’excel·lència acadèmica durant el curs 2021/2022 a l’alumnat de cada centre educatiu. I per últim, a  l’alumnat que, de manera voluntària, forma part de l’equip de convivència d’aquest curs 2022/2023 al seu centre, fomentant així les relacions positives entre l’alumnat i la resolució pacífica dels conflictes.