Rafelbunyol es prepara per a donar la benvinguda al Nadal

Rafelbunyol es prepara ja per a donar la benvinguda al Nadal amb un ampli programa d’actes que començaran el dilluns 23 de desembre amb l’inici de la XVI Escola de Nadal.

Organitzada per la Regidoria de Joventut, més de 50 xiquets i xiquetes d’entre 3 a 12 anys, realitzaran excursions, treballs manuals i jocs didàctics, entre moltes altres activitats. Una iniciativa municipal que vol facilitar la conciliació dels horaris laborals amb les festivitats i vacances escolars.

Uns dies replets d’activitats on no hi ha moment per a l’avorriment, ja que es realitzaran diverses eixides com una excursió a Expojove, una visita a la Residència Verge del Miracle per a cantar nadales als majors i activitats esportives.

Mentrestant, l’Associació Local d’Empreses i Comerços, ALEC Rafelbunyol ha caldejat l’ambient amb una campanya per a impulsar la venda en el comerç local a través de promocions i sorteigs en els comerços associats. Fins al 23 de desembre les compres a Rafelbunyol poden tindre premi, com una cistella valorada en 2000 € o 3 vals de compra de 100 € cadascú.

Com ja és tradició, la música serà la gran protagonista del Nadal. La primera cita serà amb els xiquets i xiquetes de la Banda de «La Primitiva» i les seues nadales pels carrers del municipi el 22 de desembre a partir de les 11 hores amb el «Nadal al carrer».

La programació cultural continua el divendres 27 de desembre a les 19.30 en l’Auditori amb el tradicional «Concert del Nadal» de la Societat Musical «La Primitiva» i el dissabte 28 a les 20 hores en la Parròquia amb el Concert de la Coral Cantarella Jovenalla.

Per segon any, l’Ajuntament contribuirà a donar la benvinguda a l’any nou com es mereix amb una gran festa. A partir de les 00.30 hores de la nit de Cap d’any, els veïns i veïnes que ho desitgen podran ballar i gaudir de la música en la Carpa Municipal amb DJ instal·lada a plaça de la Corona.

L’acte més tradicional i multitudinari d’aquestes festes a Rafelbunyol serà la Cavalcada dels Reis Mags, que tornaran a ser ecològics i arribaran en metro a la localitat.

Ses Majestats els Reis agafaran les seues carrosses per a recórrer els carrers Rafelbunyol amb una parada obligada a la Residència de Majors Verge del Miracle, a on lliuraran un present a tots i totes les residents, acompanyats per la Banda de Música «La Primitiva».

Ninots, patges reals, coreografies, caramels i il·lusió, ompliran el carrer Magdalena fins a la porta de l’Ajuntament. Després, Melcior, Gaspar i Baltasar cridaran a cada xiquet i xiqueta a l’escenari per a recollir el seu regal.