Rafelbunyol impulsa un canal municipal de difusió agrícola

La Regidoria d’Agricultura ha portat a terme una reunió informativa consultiva amb els llauradors i les llauradores de Rafelbunyol, amb l’objectiu d’escoltar i atendre les seues propostes i necessitats.

 

Una reunió informal a la qual acudiren diversos perfils professionals, des de propietaris de grans explotacions agrícoles, fins a agricultors ocasionals, passant per professionals dedicats a la venda o dedicats a la xicoteta agricultura ecològica. Una cita que ens va permetre veure el panorama local en conjunt

 

«Som conscients de la importància de treballar en coordinació amb el sector agrícola per a aconseguir el desenvolupament econòmic i el benestar dels productors del nostre camp» afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

 

«Volem fomentar el nostre sector agrícola i fer-ho més competitiu, sostenible i resilient, fent d’aquest sector una alternativa real d’ocupació. Millores que passen per escoltar necessitats específiques del sector en la nostra localitat» assegura Mario Carrera, regidor d’Agricultura.

 

A la reunió es va tractar la importància de millorar la formació i actualització de les persones que es dediquen a l’agricultura, així com la rellevància d’accedir a les distintes ajudes i subvencions que moltes vegades no es demanen per la falta de coneixement sobre la seua existència.

 

Al detectar aquesta falta d’informació, es va decidir fer un canal de difusió municipal per de whatsapp, una nova finestra a la disposició del sector agrari de Rafelbunyol amb la finalitat de difondre ajudes disponibles, jornades formatives com el quadern de camp i qüestions relacionades amb l’agricultura de la localitat.