Rafelbunyol obrirà la piscina d’estiu la primera setmana de juliol

L’Ajuntament de Rafelbunyol obrirà la seua piscina d’estiu municipal la primera setmana de juliol amb cita prèvia, aforament limitat i un rigorós protocol anticovid.

 

La regidoria d’esports s’ha assegurat que el Consistori estiga en condició d’assegurar totes les mesures recollides en la resolució publicada al DOGV el 3 de juny de la Conselleria de Salut Pública per a garantir la seguretat de tots i totes les banyistes.

 

El regidor d’esports, Tono Ros, ha explicat que «l’aforament estarà limitat al 75% de la capacitat de les instal·lacions, senyalització de les normes i del recorregut d’entrada i eixida, amb reserva anticipada i compra preferiblement en línia»

 

Ros ha afirmat que «es vigilarà l’exhaustiu compliment de les mesures de la normativa covid-19 i a més la desinfecció i neteja es realitzarà de manera constant».

 

Es mantindrà l’horari d’anteriors estius, és a dir, de dilluns a diumenge d’11 a 14 hores i de 16 a 20 hores. Així mateix, també es mantenen els preus: gratis per a menors de 6 anys, 2 € per a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 12 anys i 3 € per a persones majors de 13 anys. Tots ells amb un descompte del 50% per als veïns i veïnes de la localitat.

 

Com a novetat d’enguany i per a facilitar la compra sense contacte, s’habilitarà una web de venda anticipada d’entrades. A pesar que es podran adquirir en taquilles es recomana fer-ho en línia per a evitar cues i controlar millor l’accés.