Rafelbunyol presenta ‘Kamikaze de versos’, obra del poeta local Francisco José Lozano

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Rafelbunyol, en la seua aposta per donar suport a als escriptors i escriptores locals, presentà el passat divendres el llibre «Kamikaze de versos» del poeta local Francisco José Lozano Salcedo a la Biblioteca Pública Municipal.
Es tracta del primer llibre d’aquest veí de la localitat amb escrits d’amor, desamor, família, somnies i anhels els quals, en to despreocupat i proper, recullen situacions quotidianes, de vegades reials, de vegades imaginades, amb les que convivim.
Rafelbunyol continua incrementant la seua llista d’escriptors i escriptores locals. Ja són sis els llibres presentats d’autoria local des de l’obertura de la nova Biblioteca Pública Municipal.
Per a la regidora de Cultura, Alícia Piquer «és una fortuna tindre tanta producció literària local, és senyal de fortalesa, d’un veïnat que s’estima la lectura i potser també d’un entorn que afavoreix la recreació».
L’acte, a més, es va aprofitar també per a rendir homenatge al poeta valencià i últim Premi Cervantes, Francisco Brines, que va morir dijous passa’t.