Rafelbunyol recolza a l’hostaleria local difondre el servei de menjar per a emportar

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rafelbunyol recolza l’activitat de l’hostaleria local donant difusió del seu nou servei de menjar per a emportar.

Un suport que s’ha materialitzat en la realització d’un directori, en constant actualització, dels bars i restaurants de la localitat que, mentre estiga la mesura vigent del tancament de l’hostaleria, donaran servei de menjar a domicili.

Aquesta iniciativa ha sigut molt bé rebuda pels establiments de la zona que no han dubtat en sumar-se i també per la ciutadania, la qual, a través de les xarxes socials o a l’apartat covid de la web municipal, pot conéixer: l’horari, condicions, servei de menjar que s’ofereix i forma de contacte amb els bars.

«Som molt conscient del colp que aquesta nova mesura suposa per un sector tan afectat per la pandèmia com és l’hostaleria. Per això hem decidit recolzar als bars i restaurants de la localitat que hi han reinventat la seua activitat habitual per a donar servei de menjar per a emportar amb la difusió per les nostres xarxes que, gràcies a molt de treball, gaudeixen de molt bona audiència» assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

«Considerem que totes les mesures implementades per la Generalitat són necessàries per a frenar la pandèmia. Però, també sabem com afecta, el tancament de l’hostaleria, als bars i restaurants de la localitat. Raó per la qual volem posar tots els mitjans al nostre abast per a donar suport a aquest sector tan important per a Rafelbunyol» assegura Fernando Ciges, regidor de Comerç.