Reestructuració al govern de Paiporta: Marian Val assumeix Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, i Laura Jiménez s’ocuparà de Joventut

El govern de Paiporta viurà en les pròximes dates una reestructuració que modificarà algunes de les delegacions i regidories. Laura Jiménez, que va prendre possessió de la seua acta de regidora dies enrere, en el ple de novembre, assumirà la Regidoria de Jovenutut, que deixa Marian Val, qui serà  la titular d’Urbanisme, Medi Ambient, Sostenibilitat i Esports.

El primer tinent d’Alcaldia, Pep Val, es queda amb les competències en Hisenda i Administració General.
Per tant, els canvis en el govern de Paiporta arriben a tres àrees del Grup Muinicipal Compromís per Paiporta amb la intenció de continuar millorant la gestió dels recursos públics, i d’aplicar mesures que facen de Paiporta un poble més verd, sostenible, inclusiu i igualitari, amb millors serveis públics i preparat per a fer front a la recuperació econòmica i social després del període més dur de la pandèmia.

El primer tinent d’Alcaldia i actual regidor d’Hisenda, Administració General i Urbanisme, Pep Val, ha explicat que «la reestructuració és el fruit de la reflexió sobre l’optimització dels recursos públics i la combinació de polítiques que ens ajuden a materialitzar el model de poble sobre el qual estem treballant ininterrompudament des de 2015».
Val ha afegit que «és el moment de donar-li un impuls definitiu a polítiques mediambientals valentes, a la revolució de les energies renovables des de les competències municipals, i a les campanyes de conscienciació sobre la protecció de l’entorn natural».

El primer tinent d’Alcaldia ha afirmat que «les polítiques de Joventut aplicades pels governs d’esquerres i progressistes a Paiporta des de 2015 són un èxit sense precedents, reconegut fins i tot per l’oposició, i esperem que amb Laura Jiménez es consoliden i s’amplien».

Per últim, Val ha subratllat que «els canvis són, també, una mostra de lleialtat al pacte de govern signat al 2019, als principis que varen inspirar un acord que el Grup Municipal Compromís complirà des de la primera a l’última lletra, des del primer a l’últim dia de legislatura, en benefici de la ciutadania de Paiporta i per a evitar que la corrupció i la ultradreta tornen a les institucions».