Setmana de concerts nadalencs a Catarroja amb l’Artesana, la Unió i les corals

L’Ajuntament de Catarroja, dins del seu suport a les entitats locals, ha patrocinat, a través de la regidoria de cultura, els concerts nadalencs de l’Artesana, la Unió i les dos corals de Catarroja. Es tracta d’una mostra més del suport del consistori a la cultura i les associacions que realitzen una tasca social i cultural tan important en el nostre municipi i que s’han vist afectades per la pandèmia.

“Les nostres bandes de música i agrupacions corals compleixen amb una important funció en el nostre municipi. En primer lloc, mantenen la tradició musical, tan arrelada en la nostra terra, mentre que en segon terme acullen a les seues escoles a centenars de futurs músics que s’enriqueixen complementant la seua formació acadèmica en l’àmbit de la música”, explica Dolors Gimeno, regidora de Cultura.

El primer dels concerts ha tingut lloc aquest cap de setmana en el Teatre Auditori, per part de la SM l’Artesana. Durant el transcurs del mateix se li va brindar un homenatge a una de les grans referències en la divulgació de la música de banda, Octavio Hernández Bolín, qui va rebre una placa commemorativa i la insígnia de la població a mans de l’alcalde, Jesús Monzó.

Després d’aquest primer concert, serà el moment de la SM Unió Musical de Catarroja que pujarà a les taules del Teatre Auditori en la vespra de la Nit de Nadal, el 23 de desembre a les 20,30 hores. Per la seua part, les corals de Catarroja comunicaran en els pròxims dies les dates dels seus concerts de Nadal que tindran lloc en els espais habituals per oferir les cançons de Nadal com ja és tradició.