‘Sóc extraordinària’, el taller per a apoderar a les dones pel 25N a Paiporta

Les activitats de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Paiporta amb motiu del 25N, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, han continuat aquest divendres amb el taller ‘I’m remarkable’ (Sóc extraordinari/ària), ideat per Google per a promoure i fer créixer des del punt de vista professional i personal a les seues treballadores, i també a les persones de col·lectius infrarepresentats.

El taller, celebrat al Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) de Paiporta baix la coordinació en línia des de Dublín d’una responsable de la tecnològica nord-americana i la regidora d’Igualtat, Esther Coronado, ha servit a les participants per a fixar-se en el seu potencial personal i professional, per a explicitar-lo i, d’aquesta manera, agafar consciència de les fortaleses amb què compten.

La programació pel 25N a Paiporta continua aquest dilluns amb el webinar sobre l’’Impacte de la pornografia en les relacions afectivosexuals de les i els adolescents’, que oferirà doble sessió, dilluns 22 i dimecres 24 de novembre, a les 17.00 hores. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar al web paiporta.es/25n.