Taller dirigit als menuts per lluitar contra la violència masclista

La regidoria d’Igualtat d’Almàssera programa una activitat d’expressió emocional i inclusiva

L’ajuntament d’Almàssera ha programat per al Dia Internacional d’eliminació de la Violència contra la Dona un taller d’expressió emocional i inclusiva, aquesta activitat oberta per a xiquets i xiquetes con edats entre els sis i els dotze anys tindrá lloc al Centre Cultural des de les 17:30 hores el dia 25 de novembre. Els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult. Debut a la situació ocasionada per la Covid-19 el aforament serà de vint menors. Els interessats tindràn que reservar enviant un sms o un whatshapp al mòbil 672 73 69 98, indicant els noms del menor i de l’adult.

Des del consistori es compliran totes les mesures de seguretat per evitar contagis: distància, màscares i ús de gel desinfectant de mans.

Es molt important continuar treballant per les dones, “durant molts anys i moltes generacions, la violència masclista ha estat silenciada dins de l’entorn familiar pel rebuig que, increïblement, causava envers la víctima en comptes de contra l’agressor. Tot açò ha canviat gràcies a la lluita de totes les dones.

Hui la societat està més conscienciada, i les institucions públiques han establert una xarxa d’ajuda per a fer més fàcil i segur el pas que han de donar les dones que pateixen la violència masclista. El missatge que hem de transmetre a totes estes dones es que no estan soles, que facen ús de l’assessorament, l’ajuda i la protecció que es brinda des dels ajuntaments i des de les administracions públiques, i que l’única via possible és la d’avançar cap a l’eixida de l’infern que pateixen”, ha destacat la regidora d’Igualtat, Bea Garde.