Paiporta organitza visites teatralitzades per a escolars de tots els centres educatius de Paiporta

La Regidoria de Cultura i la Biblioteca María Moliner Ruiz organitzen visites teatralitzades per a escolars de tots els centres educatius de Paiporta

La Biblioteca Municipal de Paiporta María Moliner Ruiz, a la iniciativa de la regiduría de Cultura de Paiporta, ofereix als escolars del municipi visites guiades i teatralitzades per a conéixer l’espai cultural i donar l’oportunitat a tots els xiquets i xiquetes de recórrer les sales i conéixer la dinàmica de la Biblioteca Municipal.

«Gràcies a aquesta mena d’iniciatives, els alumnes i les alumnes dels centres educatius de Paiporta s’acosten al món de la lectura d’una manera molt amable i motivadora» afirma Esther Torrijos, regidora de Cultura. Torrijos ha acompanyat als escolars del CEIP Lluís Vives en una de les seues visites i ha pogut viure l’experiència des que els xiquets i les xiquetes entren a la Biblioteca i coneixen la importància de mantenir silenci i escoltar fins que fan repàs dels llibres més curiosos que poden trobar-se entre l’enorme col·lecció del centre. El llibre més gran i el més llarg aconsegueixen que els xiquets i xiquetes coneguen la diversitat d’obres amb sorpresa i a través del joc.

En finalitzar la visita a càrrec del pedagog teatral SusuBenítez, la classe rep una col·lecció de llibres molt especials per a poder treballar-los en classe amb les seues professores i tindre un record inesborrable d’aquest viatge per les entranyes de la Biblioteca María Moliner Ruiz de Paiporta.