Torna Comerç amb Premi a Massanassa, l’exitosa campanya de l’Ajuntament que reparteix 16.000 euros

El L’Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, ha obert el termini perquè els establiments interessats a participar en Comerç amb Premi 2024 presenten les seues sol·licituds fins al 4 de setembre.

La quarta edició del projecte se celebrarà del 18 de setembre al 10 de novembre, on les persones que consumisquen en el comerç local entraran en el sorteig de 130 premis valorats en 100 euros i un premi de 3.000 euros. El sorteig tindrà lloc el 18 de novembre on, les persones que resulten guanyadores, podran gastar els seus premis mitjançant targetes bancàries precarregades en els comerços adherits a la campanya.

Els establiments que s’inscriguen, rebran tiquets del sorteig per a repartir i un pack de material de difusió perquè la clientela conega que participa en Comerç amb Premi 2024. A més, els comerços inscrits seran els únics en els quals es podran gastar els premis valorats en 16.000 euros.

“Comerç amb Premi és una de les iniciatives més destacades de l’any, que vam posar en marxa fa quatre anys amb l’objectiu d’ajudar i visibilitzar el comerç local, així com acostar a la ciutadania al mateix i fomentar les seues compres en ell, unes compres on rebran proximitat, bon tracte i qualitat”, afirma Paco Comes, alcalde de Massanassa. “Cal valorar l’esforç que fan els xicotets comerciants obrint les seues persianes cada dia”.

Algunes dades destacades de la passada edició de 2023 són: 59.212 participacions en total en el sorteig, és a dir, compres directes en el comerç local durant el període de la campanya; 89 comerços adherits, deu més que en 2022; el 68,80% de les persones premiades van ser de Massanassa, situació que implica que la campanya incentiva la compra a Massanassa des d’altres localitats; el primer premi va ser extret pel Forn Pastisseria San Miguel.

A fi de simplificar la inscripció, aquells comerços interessats a participar, hauran d’enviar un correu electrònic a aedl@massanassa.es amb l’assumpte «Adhesió a Comerç amb Premi» juntament amb les següents dades: nom del negoci, nom del titular, adreça de l’establiment, número de comerç del TPV i telèfon de contacte.