3.000 fallers i falleres de Xirivella van participar en l’ofrena a la Mare de Déu de la Salut

Els més de 3.000 fallers i falleres de les sis comissions de Xirivella han eixit este dimecres al carrer per a celebrar un dels actes més emotius de la setmana fallera de la localitat: l’ofrena de flors a la Mare de Déu de la Salut, patrona de Xirivella.

L’ofrena va discórrer per diferents carrers del municipi fins a arribar a la plaça de l’Església on estava ubicada la imatge. A poc a poc els fallers i falleres van anar dipositant les flors junt a la patrona. Després, les falleres majors i els presidents de totes les comissions varen pujar al camarí de la Mare de Déu on entregaren els seus rams.

Acompanyant els fallers i falleres va estar l’alcalde de l’Ajuntament de Xirivella, Michel Montaner i nombrosos membres de la corporació. Montaner va aprofitar per a felicitar les comissions falleres per la llarga trajectòria i el seu esforç. «Sou vosaltres els principals protagonistes d’este festivitat i un dels eixos associatius culturals i festius més importants de Xirivella«, explica l’alcalde.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *