480 xiquets participen en l’escola infantil d’estiu d’Alaquàs

Des del passat 22 de juny i fins al pròxim 31 de juliol els col·legis Sanchis Almiñano i González Gallarza d’Alaquàs acullen el programa ‘Apunta’t a l’Estiu’, una iniciativa de l’Ajuntament d’Alaquàs centrada en oferir una oferta lúdica als xiquets i xiquetes del municipi i els voltants perquè es divertisquen mentre desenvolupen les seues capacitats cognitives.

 

Aquesta exitosa campanya de l’Ajuntament d’Alaquàs, sota la supervisió de professionals del temps lliure i l’educació, ha consolidat ‘Apunta’t a l’Estiu’ com tot un referent a nivell comarcal, arribant a la xifra de 480 xiquets inscrits d’entre 3 i 16 anys de l’Horta.

 

Entre les activitats més destacades es troben la realització d’excursions, assemblees, tallers de manualitats, cuina, estimulació sensorial, agència de lectura, activitats de psicomotricitat i esportives, dramatització, jocs d’aigua, piscina i àrea multimèdia. L’horari d’Apunta’t a l’estiu és de 10 a 14 hores encara que també inclou un servei de ‘Escola matinera’ de 7h a 10h i un servei de menjador de 14h a 15:30h.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *