50 xiquets i xiquetes participen en la Cordà infantil d’Alaquàs

El passat dijous 3 de setembre l’Ajuntament d’Alaquàs i l’associació Amics de la Cordà van organitzar un any més la Cordà infantil 2015. Un total de 50 xiquets i xiquetes participaren en aquesta celebració pirotècnica que s’ha convertit en tradicional.

 

Van ser 300 dotzenes de coets i 14 caixons els que van esclatar a partir de les 23 hores de la nit. Els xiquets i xiquetes es vestiren en les rodalies del Castell d’Alaquàs per a portar una vestimenta adaptada per a l’acte i després van acudir en processó fins a la plaça d’Espanya. Allí van fer esclatar els coets de classe II, amb un tro més xicotet I especial.

 

En el recorregut va estar present l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, que va voler rebre-los i felicitar-los per la seua valentia. Per als organitzadors, aquesta ha estat l’edició amb més èxit donada la seua participació i han destacat “el compromís i responsabilitat de cadascun dels seus participants així com dels col·laboradors”.

 

La Cordà se celebra després de que tots els assistents participaren al curs CRE el passat 28 d’agost per a aprendre a manipular els petards.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *