5000 persones a les paelles de Rafelbunyol

Rafelbunyol celebra hui la seua popular nit de les paelles, un esdeveniment al que ja s’han apuntat quasi 5.000 persones i durant el qual s’elaboraran un total de 340 paelles.

Centenars de taules s’han disposat en els carrers Magdalena i Calvari al costat de la seua llenya, on s’elaborarà el plat més típic valencià en una de les nits més populars i familiars de les nostres festes.

L’Ajuntament de Rafelbunyol s’encarrega de tot perquè la nit siga un èxit. No solament organitza aquesta vetlada, sinó que contribueix enormement a l’elaboració de les paelles, repartint 570 quilos d’arròs i quasi 400 pollastres, a més de facilitar a cadascuna de les taules el mobiliari, la llenya, cacaos, tramusos, aigua i borses de brossa.

Una festa que, després de degustar les paelles, continuarà amb una gran discomóvil, instal·lada enfront de l’Ajuntament i que s’allargarà fins a la matinada amb una altra en la zona de Batega Creueta, fins a on les veïnes i veïns podran acostar-se acompanyats pel ritme de la batukada Blegue Capelle, a càrrec de les Filles de María 2016.

L’ambient festiu començava aquest matí amb una important novetat de les festes d’enguany, una Holi Party en la qual la música i el color han sigut els protagonistes. Una iniciativa que ha sigut tot un èxit entre els i les joves de la localitat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *