70 comerços de Paterna adherits al Xec-Bebè

L’Ajuntament de Paterna injectarà 240.000 euros en el comerç local a través dels Xec-Bebès que les famílies beneficiàries podran gastar en els comerços del municipi adherits a aquest programa de subvencions per naixement, acolliment o adopció de fill/a.

Així ho ha recordat la regidora de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Eva Pérez, qui ha acudit hui juntament amb l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo a notificar personalment als primers comerços adherits la seua integració al programa de Xec-Bebè i els han fet lliurament del distintiu de “comerç adherit” a la campanya.

Pérez ha avançat que ja són prop de 70 els comerços adherits, una xifra molt significativa que, en opinió de Pérez, “ha estat possible a la decisió de l’equip de govern socialista de no limitar l’oferta comercial a productes exclusivament lligats al nounat, sinó a ampliar-la l resto d’establiments locals, amb excepció d’aquells que venen tabac, begudes alcohòliques, loteries, jocs d’atzar, hostaleria o combustibles.

La regidora ha recordat a més que, amb aquesta mesura, que ja han sol·licitat més de 400 famílies paterneres, l’executiu local busca impulsar i reactivar el consum local, ja que les famílies beneficiàries podran gastar els seus xecs en qualsevol comerç del municipi que ofereix productes o serveis dirigits tant als bebès com a les mares i pares.

En aquest sentit, entre els negocis que participen en aquesta iniciativa, es poden trobar des de perruqueries, farmàcies, jugueterías o tendes de roba, fins a tendes de fotografia o ferreteries. “El xec-bebè és un ajuda per facilitar els primers mesos a les famílies, però també per animar i habituar als veïns al fet que realitzin les seues compres en els establiments de Paterna, per aquest motiu no hàgim volgut limitar l’oferta de comerços”, ha declarat la regidora Pérez.

Des de la regidoria de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana han assenyalat a més que el termini per participar en la campanya segueix obert i per adherir-se a la xarxa de comerços del xec bebè, tan sol cal omplir els formularis que es poden trobar a la web www.paterna.es/cheque-bebe, i presentar-los per registre d’entrada a l’Ajuntament.

Finalment, els establiments que desitgen formar part de la xarxa del xec-bebè, hauran de tenir el seu domicili social en el terme de Paterna i s’exclouran tots aquells amb una superfície de més de 300 metres quadrats o que pertanyin a un grup de distribució comercial. A més entre les despeses subvencionables, no s’inclouran, tabac, begudes alcohòliques, loteries, jocs d’atzar, hostaleria o combustibles.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *