Alaquàs aconseguix la tercera posició en l’autonòmic de gimnàstica rítmica

Alaquàs ha aconseguit enguany destacats resultats en el Trofeu Autonòmic que organitza la Federació de Gimnàstica Rítmica de la Comunitat Valenciana. Després d’haver-se classificat gràcies als seus resultats en la competició provincial, els seus èxits han estat immillorables donada la curta trajectòria del club.

 

Totes les categories, tant a nivell bàsic com avançat, van aconseguir una destacada posició. El conjunt aleví avançat va quedar en tercera posició, després de que en el provincial aconseguiren el segon lloc. El aleví bàsic va aconseguir també el tercer lloc. Les junior avançades van quedar també en tercera posició i les infantils es van classificar amb l’onzena.

 

El Club d’Alaquàs va ser fundat l’any 2012, fruït del rencontre de dues ex gimnastes que en la seua adolescència van compartir la passió per este esport. Durant estos anys el club ha anat creixent i ha participat en diferents competicions, millorant posicions cada any. Este és el segon any que participen en el Trofeu Autonòmic. El club compta amb xiquets i xiquets des dels 3 anys i participen en les Gales de Nadal i estiu que organitza l’Ajuntament així com en la competició que promou el mateix club. Ara es troben treballant en la temporada d’individuals per a les pròximes competicions.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *