Alaquàs àmplia la connexió wifi gratuïta

Alaquàs àmplia la connexió wifi gratuïta en diferents espais públics del municipi. Junt als punts d’accés a Internet existents com són l’Aula d’Estudi i la Biblioteca Municipal Ausiàs March, el Centre Juvenil el Passatge, el Mercat Municipal, el Centre social Benàger, l’edifici de l’Olivar i l’Ajuntament, s’afegeixen dos més: El Castell d’Alaquàs i la Piscina Municipal ubicada al poliesportiu el Bovalar.

Amb aquesta actuació, el consistori vol ampliar la cobertura que s’ofereix actualment i facilitar l’accés a Internet en llocs on passen a diari centenars de veïns i veïnes.

Aquest servei és únicament per a la connexió wifi a Internet des de dispositius mòbils (portàtils, PDA, telèfon mòbil) en espais públics, no per a ús residencial. A més, per evitar entrar en competència amb la resta d’operadores de comunicació, el sistema estableix un límit tant de temps de connexió (4 hores que es podran gastar en qualsevol punt de la xarxa) com la limitació de l’ample de banda assignat a cada sessió conforme a la normativa establida per la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions(CMT).

Amb l’objectiu de complir amb els paràmetres de seguretat que estableix la llei actual, aquell usuari o usuària que desitge connectar-se, ha d’identificar-se prèviament, es a dir, l’usuari haurà de donar-se d’alta amb un número de telèfon mòbil al que se li enviarà un SMS amb la clau credencial per a poder accedir (encara que no se li demanaria cap dada personal per accedir).

 Tant al Castell d’Alaquàs com a la Piscina Municipal han sigut penjats els cartells explicatius dels passos a seguir per accedir fàcilment a Internet. L’Ajuntament d’Alaquàs ha treballat en els últims anys per adaptar-se als nous reptes de la comunicació 3.0 donant resposta a les necessitats ciutadanes en aquesta matèria.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *