Alaquàs oferirà menjador escolar durant les vacances de Pasqua

L’Ajuntament d’Alaquàs facilitarà durant les vacances del període de Pasqua que els xiquets i xiquetes de les famílies amb menys recursos d’Alaquàs tinguen garantida una alimentació completa.

Un total de 118 xiquets i xiquetes es beneficiaran d’aquesta mesura a través de la qual podran gaudir de manera gratuïta de menjador escolar durant els sis dies laborals. L’Ajuntament d’Alaquàs repartirà bons alimentaris que seran distribuïts per famílies tenint en compte el nombre de persones que la composen.

Aquesta iniciativa forma part de la política social duta a terme per l’Ajuntament d’Alaquàs per tal d’ajudar a les famílies amb menys recursos del municipi i garantir uns serveis bàsics als xiquets i xiquetes. És una acció més de la campanya ‘Alaquàs Solidària’ posada en marxa l’any 2013 per a obtindre aliments i fons amb l’objectiu de que les famílies d’Alaquàs amb menors al seu càrrec i que travessen per especials dificultats, puguen tindre una alimentació completa en el període estival.

Des que l’Ajuntament d’Alaquàs posara en marxa aquesta campanya són molts els col·lectius i associacions locals que han col·laborat. Gràcies a totes les aportacions, més de 300 xiquets i xiquetes s’han pogut beneficiar de la iniciativa.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *