Alaquàs presenta oficialment a les seues Falleres Majors per al 2016

Alaquàs ja té oficialment Falleres Majors per al 2016. L’Auditori Nou va acollir el passat dissabte 24 d’octubre l’acte de Presentació de les Falleres Majors. Amparo Zomeño Roselló i Paula Tormos Tárrega van ser presentades i exaltades públicament com a les màximes representants de les Falles d’Alaquàs en un acte multitudinari on es va donar cita tota la societat fallera de la ciutat i en el que va estar present la recen proclamada la Fallera Major Infantil de València, Sofia Soler.

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va ser l’encarregada d’imposar la banda així com la Joia que les acredita com a màximes representants falleres. També va dirigir unes paraules per donar-les la benvinguda al nou càrrec de responsabilitat que ocupen. Com a mantenidor de l’acte va estar el Regidor de Festes, Óscar García Merenciano, qui va oferir a les màximes representants un emotiu i personalitzat discurs. Les seues paraules van emocionar tant a les representants falleres com al públic asistent.

L’acte va començar amb l’entrada oficial de la Fallera Major Infantil de València, Sofía Soler i la salutació de les Falleres Majors d’Alaquàs del 2015, Rosa Cortés Escuderos i Carla Isern Sáez. A continuació va tindre lloc la desfilada de les Corts d’Honor que enguany acompanyaran les Falleres Majors d’Alaquàs. Candela Sedeño Sánchez, Lucía Martínez Martínez, Julia Tierraseca Galán i Elena Pérez Ribes formen la Cort d’Honor Infantil. La Cort d’Honor Major la formaran MªJosé Medina Pascual, Estefanía Sánchez Sánchez, Jenifer Santiago Sánchez, Montse Casas Martín, MªJosé Pascual Cosme, Vanesa Parrón Martínez, Eva Ferrer Campos i Nuria Conde Parra.

Després de la desfilada de les Corts d’Honor es va rebre a l’escenari a les Falleres Majors d’Alaquàs, que van pujar acompanyades de l’Alcaldessa d’Alaquàs i Presidenta Nata de Junta Local Fallera, Elvira García Campos i del President Executiu de Junta Local Fallera, Fermín Martínez Moreno.

A continuació van començar les felicitacions. En primer lloc van desfilar tots els components de Junta Local Fallera aixi com les Falleres Majors d’Alaquàs del 2015. Després ho van fer diferents col·lectius d’Alaquàs: el Centre Cultural Andalús, el Centre Cultural Extremeny i la Unió Musical d’Alaquàs. Com a Juntes Locals Falleres van estar presents Aldaia, Bunyol, Sedaví, Benaguasil, Torrent, Villanueva de Castelló, Paiporta, Torís, Alfafar i Benetússer. A continuació van desfilar les comissions falleres d’Alaquàs.

L’última en desfilar va ser la Fallera Major de València, Sofía Soler, que va romandre a l’escenari junt amb les Falleres Majors mentre es va interpretar l’Himne regional.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *