Alaquàs va presentar el II Pla de Formació per al Professorat No Universitari

Alaquàs va exercir d’amfitriona ahir dijous 14 de gener en la presentació institucional del II Pla de Formació adreçat al Professorat No Universitari, una iniciativa del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València amb la col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports que té per objectiu establir espais de col·laboració i escenaris de treball comú amb la resta de nivells del sistema educatiu.

 

L’acte d’obertura va tindre lloc a la Sala Xemeneia del Castell d’Alaquàs i va córrer a càrrec de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport Vicent Marzà i el Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramón López Martín. En les intervencions, es a destacar el paper fonamental que exerceixen les administracions i institucions en la formació i qualitat educativa i es va posar de relleu el gran treball i esforç del professorat.

 

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos va assegurar que la millor manera de “continuar treballant per una educació pública de qualitat és apostant, entre altres, per la col·laboració conjunta entre administracions, universitat i centres educatius” i va agrair la presència de la comunitat educativa d’Alaquàs que va assistir a l’acte.

 

A continuació va tindre lloc una conferència inaugural a càrrec de Maria Carme Boqué Torremorell, professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i del Esport de la Universitat Ramón Llull (Barcelona).

 

Per finalitzar l’acte, l’Associació de Mares i Pares del col·legi públic Ciutat de Cremona d’Alaquàs va llegir un manifest en defensa de l’escola pública i de la lluita constant i exemplar d’aquest centre per una educació de qualitat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *