Alboraia inaugura el primer tanatori a la localitat

Ahir, 19 de juliol va ser inaugurat el primer tanatori de la localitat d’Alboraia en un acte on l’alcalde del municipi, Miguel Chavarria, acompanyat per diversos membres de la corporació, va agrair a l’empresa administradora del tanatori, en nom de l’ajuntament i dels veïns d’Alboraia, l’engegada «un servei que feia a falta» amb una «arquitectura» que ajuda a crear la «tranquil·litat» necessària «per acomiadar als sers estimats i donar pas a la meditació».

La cerimònia inaugural va començar amb una visita guiada per les instal·lacions del centre dirigida pel gestor de la companyia de serveis funeraris, Bernardo Real. Després del pertinent reconeixement de l’entorn tots els presents van ser conduïts a la sala multifuncional on Real va deixar clar l’objectiu del nou espai: «Brindar comoditat a les famílies del poble i dels voltants en el moment d’acomiadar als seus sers estimats perquè ho facen amb la major facilitat i tranquil·litat possibles». Després de les paraules de director el rector del la localitat, Don Jose Vicente Olmos, va beneir les instal·lacions del tanatori.

Finalment, el senyor alcalde va donar fi a l’acte d’obertura amb el descobriment de la placa inaugural situada en l’entrada del recinte.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *