Alumnes de 50 instituts presenten 200 projectes de tecnologies creatives en la Fira CTC del Museu de les Ciències

AlumEn la seua primera edició, este esdeveniment, que clausura el programa CTC Comunidad Valenciana 2017-2018, ha reunit en el Museu de les Ciències a 1.500 alumnes i 100 professors de classes de tecnologia de 4t de l’ESO de 50 instituts de tota la Comunitat Valenciana que han participat en el programa.

Són els propis alumnes els que han presentat els aproximadament 200 projectes de tecnologies creatives desenrotllats durant este curs, experiències que combinen programació, electrònica, mecànica, art, disseny i robòtica.

El programa CTC-Classes de Tecnologies Creatives – és un programa impulsat pel programa Ciència i societat de l’Obra Social la Caixa i promogut a través del seu programa educatiu, EduCaixa. Es tracta d’una iniciativa pionera en l’ensenyança experimental de la tecnologia s’ha integrat en el currículum de l’assignatura de tecnologia de 4t de l’ESO.

La seua implementació en les aules de la Comunitat Valenciana ha sigut possible gràcies a amb Arduino Educació i la Conselleria d’Educació, Investigació i Esports de la Generalitat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *