Un total de 15.416.683 euros contempla en ingressos i en gastos este pressupost equilibrat que, segons l'alcaldessa Lola Sánchez, «complix amb la normativa legal vigent, respecta l'estabilitat pressupostària i la sostenibilitat financera, s'ajusta a la regla del gasto i és quasi idèntic a la previsió aprovada en el seu dia dins del Pla Presupuestari plurianual». Per la seua banda, Enric Esteve, regidor d'Hisenda, subratlla que «es tracta d'un pressupost que modernitza l'administració local, amb la implantació de l'administració electrònica; manté els serveis bàsics i de qualitat; aposta decididament per les polítiques d'igualtat; promou ajudes per a l'ocupació de persones aturades, i té molt present l'ús de la nostra llengua en el dia a dia del nostre ajuntament». El ple del dilluns 29 de gener va començar a les 7 de la vesprada i, després d'un parell de punts menys conflictius, es va passar a debatre sobre el pressupost municipal, tasca que es va allargar fins a les 11 de la nit, aproximadament. Es dóna la circumstància que és la primera vegada en els dos anys i mig que porta treballant l'actual equip de Govern —format per 4 regidors del PSOE, 3 de Compromís i 1 d'Esquerra Unida— que aconseguix el suport de 2 partits de l'oposició: el regidor de Pavalur i el d'Ara Puçol. En total, 10 regidors van votar a favor del pressupost i 7 en contra, el de Ciudadanos i els del Partido Popular. Per a l'alcaldessa en part este suport s'ha aconseguit perquè «són uns pressupostos socials, on es demostren que la major preocupació d'este equip de Govern són el benestar social, la qualitat de vida dels nostres veïns, el medi ambient, l'esport i la salut. En suma, ens preocupen les persones del nostre poble». Algunes xifres que avalen les paraules de l'alcaldessa són l'augment del 5,87% en les polítiques de creació d'ocupació, sense comptar les ajudes no contemplades que arribaran de Conselleria, Diputació i Servef; també l'augment del 36% en gastos de sanitat, esport i medi ambient; o la pujada d'un 9.78% en serveis socials i promoció social. «Pense que és un pressupost que es mereixia ser aprovat per unanimitat de tots els grups polítics perquè el considere un pressupost integrador, doncs ha tingut en compte tant les propostes presentades per les ciutadanes i ciutadans de Puçol, així com les de Pavalur, PP, i Ara Puçol. A tots els done les gràcies per la seua participació perquè segur que les seues propostes contribuixen a millorar la qualitat de vida de totes i de tots i a continuar fent de Puçol un poble senzillament millor», finalitza el regidor d'Hisenda. Link al vídeo en YouTube: https://youtu.be/hjKE7o8DPto

Aprovat el pressupost municipal per al 2018 amb el suport de cinc grups polítics i el rebuig de dos

Un total de 15.416.683 euros contempla en ingressos i en gastos este pressupost equilibrat que, segons l’alcaldessa Lola Sánchez, «complix amb la normativa legal vigent, respecta l’estabilitat pressupostària i la sostenibilitat financera, s’ajusta a la regla del gasto i és quasi idèntic a la previsió aprovada en el seu dia dins del Pla Presupuestari plurianual».

Per la seua banda, Enric Esteve, regidor d’Hisenda, subratlla que «es tracta d’un pressupost que modernitza l’administració local, amb la implantació de l’administració electrònica; manté els serveis bàsics i de qualitat; aposta decididament per les polítiques d’igualtat; promou ajudes per a l’ocupació de persones aturades, i té molt present l’ús de la nostra llengua en el dia a dia del nostre ajuntament».

El ple del dilluns 29 de gener va començar a les 7 de la vesprada i, després d’un parell de punts menys conflictius, es va passar a debatre sobre el pressupost municipal, tasca que es va allargar fins a les 11 de la nit, aproximadament.

Es dóna la circumstància que és la primera vegada en els dos anys i mig que porta treballant l’actual equip de Govern —format per 4 regidors del PSOE, 3 de Compromís i 1 d’Esquerra Unida— que aconseguix el suport de 2 partits de l’oposició: el regidor de Pavalur i el d’Ara Puçol.

En total, 10 regidors van votar a favor del pressupost i 7 en contra, el de Ciudadanos i els del Partido Popular.
Per a l’alcaldessa en part este suport s’ha aconseguit perquè «són uns pressupostos socials, on es demostren que la major preocupació d’este equip de Govern són el benestar social, la qualitat de vida dels nostres veïns, el medi ambient, l’esport i la salut. En suma, ens preocupen les persones del nostre poble».

Algunes xifres que avalen les paraules de l’alcaldessa són l’augment del 5,87% en les polítiques de creació d’ocupació, sense comptar les ajudes no contemplades que arribaran de Conselleria, Diputació i Servef; també l’augment del 36% en gastos de sanitat, esport i medi ambient; o la pujada d’un 9.78% en serveis socials i promoció social.

«Pense que és un pressupost que es mereixia ser aprovat per unanimitat de tots els grups polítics perquè el considere un pressupost integrador, doncs ha tingut en compte tant les propostes presentades per les ciutadanes i ciutadans de Puçol, així com les de Pavalur, PP, i Ara Puçol. A tots els done les gràcies per la seua participació perquè segur que les seues propostes contribuixen a millorar la qualitat de vida de totes i de tots i a continuar fent de Puçol un poble senzillament millor», finalitza el regidor d’Hisenda.

Link al vídeo en YouTube: https://youtu.be/hjKE7o8DPto

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *