Apunta’t al Nadal d’Alaquàs ofereix als xiquets l’oportunitat de viure un nadal ple d’activitats

Apunta’t al Nadal és un espai dirigit per a tots els xiquets escolaritzats d’Alaquàs d’entre 3 i 14 anys on es realitzarà un seguit d’activitats per a no parar aquest Nadal els dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 desembre i el 4 i 5 de gener entre les que destaquen els tallers de manualitats, ciència, cuina, pel·lícules, activitats esportives, eixides, entre altres.

 

L’horari del programa serà de 10 a 14 hores, a més per aquelles famílies que ho desitgen Apunta’t al Nadal comptarà amb un servei complementari gratuït de 9 a 10 hores i que s’haurà de sol·licitar en el moment de la inscripció. També Apunta’t al Nadal comptarà amb el servei d’escola matinera de 7 a 10 hores.

 

El CP González Gallarza i el CP Sanchis Almiñano d’Alaquàs seran els centres que acolliran el programa Apunta’t al Nadal. El servei tindrà un preu de 35 euros. No obstant hi haurà un 15% de descompte per inscripció, en cas d’haver-hi germans apuntats. També s’aplicarà un 25% de descompte en cas de que els dos progenitors es troben a l’atur, siguin família nombrosa o per discapacitat del menor mínima del 33%.

 

La documentació necessària per tramitar la inscripció d’Apunta’t al Nadal serà la sol·licitud emplenada, el número SIP del xiquet o xiquet/a i el rebut del pagament.

 

Apunta’t al Nadal és una iniciativa municipal perquè els xiquets gaudeixen de les festes aprenent, compartint i divertint-se.

 

Per a més informació o consulta estarà disponible el telèfon de l’Ajuntament d’Alaquàs: 96 151 94 00.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *