Catarroja lliura els II Premis Emprén

Catarroja ha celebrat l’acte de lliurament dels II Premis Emprén, que dóna per conclosa la III Setmana de l’Economia Local, dedicada a l’Economia del Bé Comú i la perspectiva de gènere, organitzada per la regidoria d’Impuls Econòmic.

Es tracta de potenciar i dinamitzar l’economia local amb activitats, tallers, conferències i sobretot, amb uns guardons que reconeixen l’esforç de persones emprenedores i destaquen trajectòries empresarials.

Aposta per l’ocupació

Al llarg de la Setmana de l’Economia Local s’han realitzat conferències, tallers i altres activitats com el Forum d’Ocupació, pel qual han passat desenes de persones que han pogut presentar el seu currículum a diverses empreses.

Les associacions Acype Comercio Catarroja i Poligono Industrial de Catarroja-AECA també van lliurar les seues distincions.

Per a la regidora d’Impuls Econòmic i primera Tinent d’Alcaldessa, Lorena Silvent, amb esta iniciativa es pretén “potenciar el teixit empresarial local i formar i assessorar a les persones treballadores, tant si estan disposades a emprendre un projecte personal com si busquen un lloc de treball”. Per a Silvent, “l’ocupació és un dels pilars fonamentals de la Setmana de l’Economia Local i per això reconeixem el mèrit de les persones emprenedores i les empreses locals”.

Guanyadores i guanyadors:

II Premis Emprén:

Creació d’empresa nova:

? The Spanish Wine Collection SLU (Eva Pardines)

? Bobber Cycles Cooperativa Valenciana (Francisco Piñero)

Creació d’empresa nova per dones:

? Libertad Zanón Fotógrafa

? Arrels Ortopèdia Tècnica (Raquel Armero)

Trajectòria Empresarial:

? Innova Veterinaria (Sonia Burget)

? Servalid (Emilio José Porcar)

 Premis ACYPE:

? Persianas Gámez (Salvador Gámez)

? Immaculada Llamas

? Masía de las estrellas (Félix Emilio Espinar)

Premis AECA:

? Benet Delcán (president de Caixa Popular)

? Inmaculada Vela (L’Antiga Artesana)

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *