Compromís afirma que les al·legacions sobre Intu destinen més energies a criticar la decisió de Conselleria que a presentar una alternativa tècnica rigorosa

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, ha explicat que el passat 16 de gener «l’alcalde de Paterna va signar un document de quatre fulls, suposadament per al·legar sobre la decisió de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, reiterant el rebuig al megacentre comercial. I tal com el nostre grup municipal ja està avançant des de 2012, en cap versió es contemplava el compliment de la Llei de Carreteres».

Segons Ramón, «és un document que destina més energies a criticar la decisió presa per la Conselleria que a presentar una alternativa tècnica rigorosa per dur endavant el projecte. És totalment inversemblant que una suposada inversió de 800 milions d’euros, que té una aparent màquinaria legal i tècnica darrere, no destine un mínim esforç a fer unes al·legacions que no siguen el desficaci presentat per l’Ajuntament el passat dia 21 de gener. Durant anys estem lluitant per protegir les Moles, i Intu ens té acostumats a presentar batalla amb alguna cosa de més nivell”.

A més a més, «a la vista de  la documentació, en l’elaboració de les al·legacions presentades per Sagredo no ha intervingut cap tècnic municipal. Un document de quatre pàgines sense cap rigor tècnic, sense cap dada de distàncies, superfícies, edificabilitats, ni res semblant. Un document signat per l’alcalde sense més informació que un plànol on canvia la ratlla, suposadament 100 cap enrere i prou”, ha afegit Juanma Ramón.

«De fet, al projecte presentat per Intu el 2014, el mateix promotor assumeix que ‘Por otro lado hay que destacar que el establecimiento de zonas de protección de 100m en la CV35 y 50m en la prolongación de la CV31 reduciría la superficie de la parcela en un 12% y haría inviable el propio proyecto pretendido’. És a dir, si ara compleix la Llei de Carreteres, com anuncia l’alcalde, haurà de ser a costa de reduir la superfície, així que el projecte és inviable».

“Resulta sorprenent que un fet com l’anunciat per l’alcade no tinga el ressò al qual ens tenen acostumats les notícies d’Intu, ni s’hagen organitzat els photo-call que tant els hi agraden. Intu s’ha donat per vençut i ha deixat a l’alcalde a soletes amb este tràmit de pseudoal.legacions. Ni el propi Sagredo es creu que eixes al.legacions puguen prosperar”, ha conclòs Juanma Ramón.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *