Compromís denúncia que Alboraia està pagant 123.000 euros d’interessos de demora per factures que no va abonar el PP

Compromís per Alboraia ha assenyalat que, «en el ple ordinari de febrer, vam votar a favor del pagament d’unes factures pendents per responsabilitat. Les empreses i entitats que donen serveis a l’Ajuntament no tenen perquè patir els efectes de la mala gestió. A més de què els tècnics ens indiquen que s’està seguint el procediment que toca, cosa que no es va fer quan es va comprometre la despesa sense partida econòmica adequada».

No obstant, ha afegit que «ens trobem en l’obligació de denunciar que la gestió irresponsable dels governs del Partit Popular han deixat un forat negre en l’economia municipal i ha provocat que l’Ajuntament d’Alboraia haja acordat amb les entitats a què es devia diners convenis de pagament, que en alguns casos representen el pagament d’interessos, en aquesta ocasió es paguen 123.000 euros d’interessos de demora».

Així mateix, ha destacat que, «en aquesta ocasió, s’ha de fer front a un deute de quasi mig milió d’euros factures impagades fruit de la gestió morosa del PP: 184.000 euros a l’Emtre, l’entitat de tractament de residus; 44.000 euros FCC; Confederació hidrogràfica del Xúquer 225.000 euros; deute amb el consorci Pactem Nord 36.000 euros, del que encara tenim pendent de pagar quotes de 2010 i 2012».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *