Compromís per Mislata demana més participació als plens

Ahir es va celebrar un nou ple en l’Ajuntament de Mislata, i Compromís per Mislata va demostrar que malgrat tenir un sol regidor, treballem el mateix que l’equip de govern amb catorze regidors, ja que, tant una formació com l’altra van presentar i van defensar dues mocions. Sense que l’equip de govern portara ni un sol punt per a tractar en la sessió plenària.

Aquesta és la nova política de l’alcalde Fernández Bielsa que retalla les possibilitats de debat, ja que cada partit solament pot presentar dues mocions per ple, açò a pesar que en Compromís tenim altres set mocions presentades i guardades en el calaix de Fernández Bielsa, aquest fet no fa més que confirmar la nostra teoria que malgrat presumir de tenir una majoria absolutíssima, l’equip del PSOE no està treballant d’acord al resultat electoral, un clar exemple són els pressupostos municipals prorrogats des del 2014.

Javier Gil, portaveu de Compromís per Mislata, ha sigut alié a aquesta limitació i ha anat presentat mocions per al seu debat en ple, demandant que s’elimine aquesta restricció, de fet, en els primers plens solament es podia debatre una moció per ple i ja hem aconseguit passar a dos. “Seguirem treballant per a eliminar aquest topall d’ací al final de la legislatura” ha comentat Gil. A més Gil està sent un dels més actius, sinó el que més, en les comissions de control a l’equip de govern, fiscalitzant a l’equip de govern per a fer de Mislata una ciutat millor.

Gil demana també que es done més protagonisme al poble, ja que en la majoria dels plens realitzats en l’actual legislatura l’afluència ha sigut purament testimonial. Una bona mesura per a acostar el ple a les veïnes i veïns seria televisar-ho, i deixar-los ser participes del mateix podent interactuar amb els regidors de manera directa en el torn de precs i preguntes, sense haver de passar el filtre de registre d’entrada com succeeix en l’actualitat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *