Compromís per Paterna afirma que Sagredo torna a mentir sobre Intu Mediterrani

Per a Compromís per Paterna quan Sagredo manifesta que Intu Mediterrani, té llum verda per a executar el projecte «està mentint», quan Sagredo diu que el projecte ha traspassat les tanques que li ha posat Compromís, «està mentint», i quan li diu als ciutadans que ja està tot clar, «li està mentint». «Sagredo, ha de dir la veritat al seus veïns, i no actuar com un simple comercial dels anglesos que volen fer el negoci al nostre poble», manifesten fonts de la coalició.

 

El tràmit sobre el qual parla Sagredo, no és més que una mostra del rigor en què treballen les Conselleries del Botànic, «eixes a les que Sagredo tan poc estima i respecta» afirmen des de Compromís. Eixe tràmit, simplement és una contestació de la Conselleria dient a l’ajuntament de Paterna, que el projecte que diuen que van a fer segons les al·legacions presentades no el coneixen, i que tenen 90 dies tal com indica el procediment d’avaluació ambiental per a presentar un nou projecte amb les noves modificacions. Sense entrar en si el projecte està bé o mal, en si compleix o no la normativa actual.

 

“Sagredo ha de dir la veritat als veïns, no vendre a colp de publireportatges d’ Intu notícies falses amb l’únic objectiu de no admetre la seua derrota en un projecte personalista i especulatiu, El poble de Paterna ha de conèixer tota la veritat i quan es tracta d’un expedient administratiu, la veritat esta clara i el procediment és el que és. Intu mediterrani comença de zero i comença sabent que el seu model és el contrari al que pensa el Govern del Botànic, i això Sagredo ho té que assumir», ha manifestat el portaveu municipal de la Coalició, Juanma Ramón.

 

Per a concloure, Juanma Ramón, ha manifestat que “La gent ja està cansada del “serial” Puerto Mediterráneo, i tots els polítics hem de ser molt clars en el que diguem, és juguem molt, el poble de Paterna es juga molt, com per a anar en mentides i falsedats. Per això des de Compromís per Paterna li demanem a Sagredo que no continue falsejant la situació d’Intu Mediterrani, els nostres ciutadans es mereixen conèixer tota la veritat del projecte i saber en quin punt de la tramitació està”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *