Compromís per Paterna continua amb la campanya de suport al comerç local

Compromís per Paterna ha encetat al dia de hui una altra iniciativa per tractar de potenciar el comerç local del municipi en estes dates on les compres per a regals donen moltes oportunitats als comerciants del nostre municipi.

«Estem molt satisfets de l’acollida que ha tingut la nostra campanya pels comerciants del municipi. Celebrem molt satisfactòriament que sàpiguen que ens tenen sempre al seu costat i que continuarem donant-los suport», ha manifestat el portaveu municipal, Juanma Ramón.

En esta ocasió la coalició valencianista repartirà per tots els comerços del municipi un cartell que fomenta les compres a Paterna i a la mateixa vegada unes cartes perquè els xiquets i xiquetes de Paterna també encarreguen els seus regals als reis mags als comerços de la localitat, unes cartes que també tenen la seua versió amb pictogrames per als xiquets i xiquetes en necessitats especials.

En este sentit Juanma Ramón ha manifestat que, «Hem fet aquesta carta pensant en els xiquets i xiquetes que tenen problemes d’expressió i comprensió del llenguatge, per a ajudar-los a expressar els seus desitjos en aquest dia tan especial demanant a les seues Majestats els Reis Mags d’Orient els seus regals».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *