Compromís per Paterna convoca una mesa de treball per consensuar els pressupostos del 2016

Davant la impossibilitat per part de l’equip de govern de Paterna de pactar uns nous pressupostos, Compromís per Paterna ha decidit dur la iniciativa i convocar una mesa de treball amb tots els grups polítics per tal consensuar els pressupostos per al 2016. La reunió s’ha desenvolupat en un ambient cordial i participatiu i tots els representants polítics han expressat la necessitat de diàleg per a poder desencallar el tema del pressupost municipal.
Per a Juanma Ramón, portaveu del grup municipal de Compromís per Paterna, “la reunió de hui hauria d’haver estat convocada per l’equip de govern, però davant la inoperància i la incapacitat de diàleg d’este govern municipal, ens hem decidit a dur la iniciativa per debatre uns números econòmics que milloren la vida dels i les paterneres”. Segons el representant de Compromís a la taula s’han assegut representants de les diferents sensibilitats polítiques de Paterna amb diferents projectes de ciutat però amb la intenció d’arribar a acords per a millorar el poble.
“Compromís tenia uns pressupostos alternatius als de Sagredo” ha manifestat Ramón, “però hem decidit deixar-los a un calaix per no marcar les negociacions amb la resta de grups. Considerem que el consens és el més important. No volem repetir el modus operandi de l’alcalde en què no hi ha debat ni negociació. Volem uns pressupostos de consens que donen estabilitat i no estar sotmesos al caos a què sotmet Sagredo al nostre municipi”. De fet, els representants dels diferents grups polítics coincidien a assenyalar que les formes de Sagredo no són les més adients per a la seua minoria política. L’actual alcalde de Paterna ha fet un simulacre de cara a la galeria per a amagar la seua incapacitat d’arribar a consensos, amb reunions bilaterals amb els diferents partits on només ha comunicat que havia signat la pròrroga dels pressupostos del PP.
Segons manifestacions de Juanma Ramón, “Sagredo continua sense entendre que amb només sis regidors no es pot governar, cal negociar i consensuar. Sembla que l’alcalde no està a l’altura de les circumstàncies, actualment Paterna demana capacitat de diàleg i consens, capacitats de què manca Sagredo. L’alcalde demostra dia sí i dia també que no té el talant ni el talent suficient per a dirigir este ajuntament i això va en detriment de la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.
“Ens quedem amb la bona sintonia de la reunió de hui i amb la sensació que finalment hi haurà un pressupost de consens que rescate a les persones. Des de Compromís per Paterna hem traslladat les nostres prioritats a la resta de grups. Entre altres: un pla d’emergència social, la promoció de la cultura i el comerç local i dotar el pressupost participatiu amb el 30% de les inversions, en lloc de mantindre el superàvit d’anys anteriors que impedia la inversió per a millorar els nostres barris” ha conclòs el portaveu de Compromís.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *