Compromís per Torrent demana la retirada del projecte que modifica la inversió en barris

Compromís per Torrent ha demanat la retirada del projecte de modificació i suplement de crèdit en inversió en barris, que d’aprovar-se finalment es finançaria amb baixes d’inversió en manteniment de jocs infantils, manteniment general d’instal·lacions municipals i romanent de tresoreria del 2014.

 

Per a Compromís les despeses proposades pel PP (708.605’77€) són clarament electoralistes i s’emmarquen en un context de precampanya, que pretenen fer a costa de la tresoreria local, el manteniment dels jocs infantils i el manteniment en inversions generals de reposició, necessàries per al funcionament de qualsevol Ajuntament. En concret el PP ha proposat utilitzar 598.605’77€ del Pla Urban, 50.000€ de jocs infantils i 60.000 en reposició per a destinar-les al Pla de Barris i la remodelació de l’entorn de la Torre.

 

En aquest sentit els diners sobrants del Pla Urban de Torrent passarien del romanent de tresoreria, al qual anaven destinades, a sumar-se a despeses en barris.

 

Sobre les noves inversions proposades, el PP ha fet cas omís al criteri del Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas, han explicat des de Compromís, en el sentit que els ajuntaments han d’esperar-se a liquidar el pressupost per a certificar que tenen diners per a escometre les inversions previstes. Es tracta per tant que mentres no se sàpia si la liquidació és o no positiva, el PP no hauria de gastar diners en noves inversions que no estiguen ja pressupostades, siga qual siga la seua naturalesa.

 

Per a Compromís per Torrent, el fet que el PP vullga utilitzar diners del 2014 per a projectar noves inversions, sense que estiga liquidat el pressupost d’eixe any, és una mostra que el pressupost del 2015 no ha sigut planificat adequadament, atés que aquestes despeses podrien haver sigut pressupostades per al present exercici sense cap excepció legal per part del Ministeri, però el PP ha tirat pel camí del mig, el camí de l’electoralisme, han criticat des de Compromís.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *