Costes es compromet amb Luisa Salvador a rehabilitar el barri de pescadors

El passat dijous 22 de novembre va tenir lloc una reunió a la Direcció General de Costes a València entre l’alcaldessa del Puig de Santa Maria, Luisa Salvador i el cap de la Demarcació de Costes, Antonio Cejalvo.

L’alcaldessa va exposar davant el representant de Costes les necessitats de les platges del municipi que depenen de l’actuació de la Direcció General per poder ser satisfetes, o del permís ministerial perquè l’Ajuntament puga actuar sobre elles. Aquest és el cas de la rehabilitació del barri de pescadors, l’ampliació dels espigons de la Torreta de Santa Elvira o el permís per reparar i ampliar la passarel·la de vianants.

Un cop escoltades les reividicaciones de l’alcaldessa, el Cap de Demarcació de Costes va expressar la seua voluntat de satisfer-les i es va comprometre a formular un projecte conjunt i enviar per a la seua aprovació al ministeri de Transició Ecològica.

Després de la reunió, les sensacions per les dues parts han sigut «molt satisfactòries», segons ha expressat l’alcaldessa Luisa Salvador, «posant de manifest una vegada més que la coordinació i la col·laboració entre amb dues administracions és una realitat».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *