Picassent celebra el Dia Internacional de la Infància

Els xiquets i xiquetes tenen dret a la salut, a l’educació, al joc, a la intimitat… Este matí, els i les representants del Consell Local de la Infància i l’Adolescència, juntament amb l’alumnat de 4t de primària dels centres educatius de Picassent, han participat d’una manifestació i una posterior exposició de treballs sobre la seua mirada en este Dia Internacional que pot visitar-se estos dies al pavelló de l’Ermita.

Els Drets de la Infància ha sigut la premissa protagonista en este dia on arreu de tot el món se celebra el Dia Internacional de la Infància. El treball previ a esta jornada de celebració s’ha concentrat als centres educatius on, durant tota la setmana passada, l’alumnat de 4t de primària ha treballat sobre esta temàtica i on hui ha exposat els seus treballs conformant una gran exposició al pavelló.

L’alcaldessa Conxa Garcia, Raquel Hervás, regidora d’Infància, Adolescència i Joventut, Nati Sobrevela, regidora d’Educació, Carles Silla, regidor de Benestar Social i Leticia Hernandis, regidora de Formació i Ocupació, també han acompanyat els menuts i les menudes en este dia tan important per a elles i ells. La pròpia regidora de l’àrea d’Infància, Raquel Hervás, s’ha dirigit a totes les persones presents manifestant que, És molt necessari celebrar este dia per donar visibilitat als drets de la infància, però també és el nostre deure complir cadascun d’ells tots els dies de l’any”.

A més, durant tota la setmana passada, hi han hagut diferents activitats i tallers als patis del centres escolars envers els drets de la Infància així com també ahir diumenge, va tindre lloc un concert a l’Ermita amb la Glüps Banda.

Més informació de Picassent