El CN Godella comença la temporada

Les distintes seccions del CN Godella comencen una nova temporada després de donar moltes alegries en la 2017/2018, començant per l’equip femení juvenil de waterpolo, que aconseguí ser primer classificat de la Comunitat Valenciana.

Menció especial també mereix el jugador juvenil Daniel Alvariño, que fou seleccionat fins a en quatre ocasions entre els 15 millors d’Espanya de la seua edat i convocat al Programa Nacional de Tecnificació Esportiva i Seguiment Personalitzat.

D’altra banda, l’equip de 2ª Divisió Nacional va quedar quart classificat en la lliga. L’aleví va guanyar la lliga i, a més, s’aconseguiren dos segons llocs (ABS B i juvenil) i tres tercers (infantil, benjamí i ABS femení).

En natació artística, s’aconseguiren un total de 14 medalles entre el VII Campionat Obert Autonòmic de la Comunitat Valenciana, el Campionat de Promoció de Rutines de la Comunitat Valenciana i el Open de Natació Artística de Castilla La Mancha.

Per últim, en natació, Nacho Gil Delgado va triomfar al Campionat Autonòmic de diversitat intel·lectual: or en 100 metres papallona en la seua categoria i plata en la prova final, plata en 50 metres papallona en la seua categoria i plata en 100 metres lliures en la seua categoria. I Andrea Lucas Calatayud va ser campiona autonòmica en categoria infantil del circuit d’aigües obertes de la Comunitat Valenciana.