El concurs de Farolets de Picassent brilla amb llum pròpia

Com ja és tradició, i dins de la programació de les Festes Majors, anit va tindre lloc la celebració de la XI edició del concurs de farolets, una cita ineludible on l’enginy, la gràcia, la màgia i la il·lusió conformen una barreja molt especial en la nit picassentina.

A poc a poc, la plaça del Mercat va reunir els xiquets i les xiquetes acompanyats cadascun amb el seu farolet. Allí els esperaven els personatges de la pel·lícula Toy Story, els quals varen acompanyar els menuts durant la celebració de l’acte.

D’esta manera, i un per un, cada xiquet i xiqueta, va pujar a l’escenari per mostrar la seua obra al jurat, qui donat l’alt nivell i qualitat presentats, no ho va tindre gens fàcil per decidir els guanyadors i guanyadores de l’edició d’enguany. Finalitzada la mostra i després d’haver vist tots els fanalets participants en el concurs, el jurat va decidir atorgar els premis següents, fent entrega dels guardons l’alcaldessa, Conxa Garcia.

Premi general: Marc Medina Alameda, consistent en un viatge per a tres persones a Port-Aventura.

Premi al millor fanalet de temàtica relacionada amb Picassent: Valle Arroyo Díaz-Cacho, consistent en un viatge de cap de setmana per a dos persones.

I quedant com a finalistes:

3r: Guillem Bozal Ferrer.

4t: Vega Hipólito González.

5t: Marc Cerveró Mota.

6é: Eyre Jiménez Aguilar.

7é: Ian López.

8é: Alba Acosta Escrivà.

9é: Vera Cerveró Mota.

10é: Mario Lucas Toledo.

Prèviament a l’entrega dels premis, la cercavila va recórrer els carrers adjacents a la Plaça del Mercat, amb la llum dels farolets com a testimoni d’una gran nit.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *