Els col.legis de Paiporta celebren el Dia de la No Violència i la Pau

Part de l’alumnat de Paiporta s’ha sumat a la celebració del Dia de la No Violència i la Pau, el passat dissabte, amb actes que es varen portar a terme al col•legis Rosa Serrano i Ausiàs March. D’aquesta manera, centenars d’escolars de la localitat van llençar un missatge de concòrdia a través de diferents activitats simbòliques, però amb un missatge potent.

L’alumnat del CEIP Ausiàs March va elaborar una sèrie de caixes decorades amb traduccions a múltiples idiomes de la paraula ‘Pau’. Les diferents aules del col•legi varen reunir les caixes en el pati, van formar una única estructura, i van soltar coloms com a símbol de la pau. El centre va comptar amb el suport de colombaires de Paiporta.

Quant al CEIP Rosa Serrano, hi havia programada el passat divendres una carrera solidària en la qual, per a participar, s’havien d’aportar aliments no peribles destinats a Cáritas. La carrera no es va poder celebrar a causa de la pluja, però sí que es va portar a terme la recollida d’aliments, que arribaran a mans de les persones més necessitades de Paiporta.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *