Els trasllats es repartiran al llarg de tota la Setmana Santa per Torrent

A Torrent començaren els trasllats que es repartiran al llarg de tota la Setmana Santa pels racons de la ciutat. Dilluns Sant va acollir el sempre especial trasllat processional del pas del Sant Sopar, que va eixir de la parròquia de Sant Josep i va finalitzar en la Casa Museu de Setmana Santa. La reina de l’Encontre i Àngel de Resurrecció de 2017, Gemma Torrent, juntament amb les seues cambreres, Claudia Ros i Blanca Sahuquillo, desfilaren presidint la processó, on també desfilaren diverses reines de l’Encontre d’anys anteriors en un acte que ha crescut en participació en el últims anys.

Les germandats que acompanyaren el Sant Sopar en el seu trasllat van ser Oració de l’Hort, Jesús davant el Sanedrí, Set Paraules, Ecce  Homo i Crucifixió del Senyor, a més de la banda de tambors i cornetes Ntra. Sra. del Redemptor. L’alcalde, Jesús Ros, juntament amb el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, i diversos membres de la corporació municipal no van voler perdre’s estes primeres processons.

Paral·lelament, va tindre lloc el trasllat processional de la germandat de les Negacions de Pere, el qual va eixir des de la parròquia de Sant Lluís Bertran i continuà per Ramón y Cajal per a finalitzar en la parròquia de Ntra. Sra. de Montsió. Les germandats que participaren en esta processó foren la Germandat del Diví Costat de Crist, Santa Faç, Davallament de la Creu, Vera Creu i Crist Ressuscitat, i l’AC Banda CCTT Stm. Crist dels Necessitats d’Aldaia.

En la nit de Dilluns Sant, també es celebraren els tradicionals viacrucis de la parròquia de Montsió, en els quals participaren les germandats de la Presa de Jesús, Oració de l’Hort, Sant Sepulcre, Mare de Déu dels Dolors i Jesús Natzaré. A més, les germandats de la Flagel·lació del Senyor i de Jesús de Medinaceli van celebrar també els seus viacrucis pels carrers de Torrent.

El Dimarts Sant tenen lloc el trasllat del pas de l’Ecce Homo, el trasllat processional del pas de Flagel·lació del Senyor, el trasllat processional del pas de la Crucifixió del Senyor i la processó penitencial del Crist del Perdó, entre altres.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *